Nike Canteen

Nike EMEA Headquarters commissioned UXUS to be part of the team to re-design their corporate canteen.

The objective was to create a personalized, social hub inspired by sports that encouraged
and enabled the exchange of ideas.

Working alongside the Nike design team, UXUS created a space utilizing mismatched elements to accommodate the various moods and needs of the employees. Semi-enclosed areas and cozy spaces offer solitude,while vast tables and counters stimulate interaction. Every element was designed for efficiency and the ability of employees to create a personalized eating experience. Material choices were inspired by sports facilities withcontrasting bright and neutral colors.

Various ceiling elements such as low hanging lamps create rhythm to diffuse and humanize the tall volume of the main eating hall, while a striking, orange tube wall with
super-graphic ties the 2 levels together.